- Hova tudom átutalni az összeget?
A banki átutaláshoz szükséges adatok: Brodery Print Kft, K&H Bank Zrt,  10400085-50526869-54851000

- Mire lehet nyomtatni?
A technológiánkból eredően (erről lejjebb olvashatsz) szinte minden típusú pólóra, pulcsira vagy textilre tudunk nyomtatni ami legalább 65-70% pamut tartalommal rendelkezik.

- Hogyan tudom mosni a termékeket?
A pólókat 30-40 fokon lehet mosni, a mintára rá lehet vasalni, nem kell kifordítani a világos pólókra. A sötét színű pólókat ajánlott a póló címkéje alapján mosni. A pólók 100% pamut termékek, mosáskor összemehetnek.
A bögrét kézzel mosószerrel lehet mosni, a mosogatógépben a kép egy idő után kifakulhat vagy lekophat, ezért ha mosogatógép álló bögrét szeretne akkor azt kérjük jelezze a megjegyzés résznél.

- Nagy tételben is tudok rendelni?
Természetesen, 10 darabos megrendelés fölött a megrendelést a megrendelesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni a nyomtatandó mintával vagy a 06304907404 telefonon kapsz infókat. Itt kaphatsz egyedi árajánlatot, és a megrendeléshez szükséges egyéb adatokat is pontosíthatjuk.

- Saját mintás terméket is tudok készíttetni?
Igen, a képet a megrendelés form-nál adhatod meg, aztán folytatod a megrendelésed. Fontos, hogy minél jobb minőségben csatold a grafikát, ami nem lehet nagyobb mint 10 MB.

- Milyen formátumban tudok képet küldeni?
Bármelyik képformátum (JPEG, JPG, PNG, PDF) jó lesz. A legjobbak a vektorgrafikus minták ezeket a megrendelesEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük elküldeni. Használható formátumok (CDR (x3), SVG, EPS, AI). Ha bármilyen minőségű problémát találunk, természetesen jelezni fogjuk.

- Milyen technikával történik a nyomtatás?
A pólónyomás digitális nyomtatással készül. A digitális nyomtatás a legmodernebb technológia a textilnyomás területén. Direkt nyomtatásnak is nevezik, mert közvetlenül a textilszálakat festjük meg, semmilyen műanyag hordozót (pl. fólia) nem használunk. Az így nyomott minta tartós, mosástól nem töredezik szét és vasalható!

Flex fólia mezre, sport ruházatra:
Plotterrel vágható és vasalható fólia. Alkalmas pamut, poliester, vászon stb.. anyagok feliratozására, vonalas grafikák készítésére. Dekorálható póló, sapka, munkaruha, sportmez, fényvisszaverő mellény stb.
Nagyon tartós, géppel is mosható, nem töredezik, igen tartós.

- Sötét színű pólóra is tudok mintát kérni?
Igen, tudunk sötét színű pólókra is nyomtatni. Ezt egy speciális nyomtatóval fogjuk nyomtatni közvetlenül a pólóra. Ugyanígy a  grafikák vagy feliratok is kerülhetnek a pólóra, mezre, műszálas anyagokra is.

- Milyen méretű lesz a minta a termékeken?
A pólókra a grafikákat a lehető legnagyobb méretben tesszük föl, ami még esztétikus, ez lehet A4es vagy A3as. hacsak a megrendelés során külön nem kérsz más méretet.

- Hova kerül a minta a termékeken?
A pólókon az ábra a mellkas fölső részére kerül, körülbelül tenyérnyire a nyaktól. (A minta elhelyezését be tudod írni, hogy előre vagy hátulra kéred, vagy előre logó méretben szív fölé, vagy esetleg az ujjára.)
A bögréken a mintákat úgy helyezzük el hogy ha jobb kezedbe fogod a bögrét akkor a felőled eső részre fog esni , hacsak a megrendelés során külön nem jelzed, hogy valamelyik oldalra szeretnéd (például: ha jobb kézzel fogod, akkor a minta kifelé vagy befelé legyen) vagy középre a fülel szemben.

- Mennyi időn belül készül el a rendelésem?
A terméket akár egy órán belül elkészülhet ami üzletünkben személyesen átvehető vagy akár ki is szállítunk ha kéred .

1037 Budapest, Bojtár utca 39.
Telefon üzlet: +36 30 490 7404
Telefon információ: +36 70 205 2260